Tantrix Családi Hétvége, Gyõr 2005. augusztus 27-28. 2005 AUGUSZTUS 27-28 (SZOMBAT –VASÁRNAP) CSALÁDI TANTRIXTALIT TARTOTTUNK GYÕRBEN!!!

A találkáról készült képek:

Tantrix Kirakó Csapatverseny 2004. november 13. Ez volt az a Tantrix találka, ahol Sirpi bemutatta a TPSE nevû remek programját, amivel mindenféle Tantrix mintákat, kirakókat, rejtvényeket és egyebeket lehet hegeszteni. A bemutató után kötetlen játék, evés, ivás, stb következett, majd fél nyolc magasságában elérkezett az idõ egy kis JÁTÉKra! Ezen kívül d íszvendégünk volt egy külföldi játékos - Galca Izraelbõl
Tantrix Piknik 2004. május 22.

"Megrendezésre kerül az I. Tantrix családi piknik, Május 22-én (szombaton) lesz a Hûvösvölgyi Nagyréten 11.00-tõl sötétedésig.

A lényeg, hogy mindenki hozzon magának enni (lehetõleg szebbnél szebb piknik-kosarakban), pokrócot, amire leülhet, és jó sok játékot (labda, tollas, frizbi, fogócska – ja, azt nem kell hozni; társasjátékok, kártya, kutya, bármi más, talán Tantrix készletet is), hogy ne unatkozzunk. És ami nagyon fontos, a családodat is hozd, akár Tantrixozik, akár nem! Terveink szerint a Hun A, B, C és D-rõl csapatképet készítünk, úgyhogy ha benne vagy valamelyikben, feltétlenül gyere! (Csak orvosi igazolást fogadunk el hiányzás esetén) :o)

Megközelítés:
1. BKV: Moszkva tértõl 56-os villamossal a végállomásig, onnan 63-as busz, 4. megálló (Nagyrét utca). A buszmegállóval szemben akár jobbra, akár balra menve megközelíthetõ, csak menj az ösvényen be a fák közé.
2. Kocsival: Moszkva tértõl a Szilágyi Erzsébet fasoron, Budagyöngyénél jobbra a Hûvösvölgyi útra, aztán nagyon soká a MOL kútnál balra Nagykovácsi felé. Ott a az elsõ nem aszfaltos parkolóhelytõl bárhol, ahol hely van leparkolni, és át az úton be a rétre.

A réten terveink szerint a vurstlitól (céllövölde, körhinta, cukrosbácsi) távolabb esõ részben leszünk. Ha bármi kérdésetek van, írjatok nyugodtan a Tantrix fórumra (http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9077114) vagy e-mailt nekem: egmaria@yahoo.com címre. Kérek mindenkit, aki tudja, hogy jön, szóljon, és megközelítõ létszámot is írjon. Végszükség esetére (pl. ha eltévednél…) a telefonszámom: 06-30-417-6762.

Gyertek sokan, Mária"

Tantrix találka 2004. március 13.

TANTRIX TALÁLKA "díszvendéggel"
Gondolnánk-e, hogy egy angol hölgy azt kérje férjétõl "x." születésnapjára, hogy hadd menjen el egyedül Magyarországra, hogy személyesen is megismerkedhessen a magyar Tantrix-játékosokkal ? Meglepõ, de így történt. A képen Toddy részére készült "marcipán-Tantrix-torta" látható.

A találkáról készült további képek »

Év eleji Tantrix találka 2004. január 3.

Budapest, Kék Rózsa étterem - Képek »

Agynapok 2003. november 7-8. Budapest, Millenáris Park
Tantrix találka 2003. június 14.

Képek a találkáról »

Szegedi Tantrix találka 2003. március 22.

"5 órára a népes társaság minden tagja befutott a Boci tejivóba, és elkezdõdött a nagy buli..."
A teljes beszámoló és képek a találkáról »

Rubicon Kupa 2003. március 14-16.

Európai Sakk és Szellemi Sport Fesztivál - Tantrix-szel.
Helyszíne: Budapest, Szent László Gimnázium
A Tantrix március 15-16-án volt jelen a rendezvényen, melyen igen nagy sikert aratott. A korosztályos sakk bajnokság szüneteiben a versenyzõk nagy számban és lelkesedéssel próbálták ki a számukra új kihívást. A Felfedezõ feladatait általában igen gyorsan megoldották, ezután már a társas játék szabályai felõl érdeklõdtek, majd elkezdték játszani. Reméljük sok új fiatal hívet sikerült szerezni a Tantrix számára és hamarosan találkozunk velük a lobby-ban is.
Külön köszönet Mikellosnak és Sirpinek, akik nagyon sokat segítettek az új játékosoknak. Sajnos az online játékosok közül kevesen jöttek el, így nem tudtuk megrendezni a beígért mini offline bajnokságot.

Educatio 2002 2002. november 14-17.

 

Offline Tantrix találka 2002. november 5.

A november 5-én offline Tantrix találkát tartottunk, melyen egy minibajnokságot is lebonyolítottunk. Nagy meglepetések voltak, sorra betliztek a "mesterek" a csoportbeccseken (leslie, zormac, sirpi) Az off-line bajnokság gyõztese Sutyi (Sutyinszky András) lett, a döntõben Pepét verte. További helyezettek: 3. Macy, 4. Judit31

Vendégünk volt...
Mike McManaway
2002. szeptember 3.

Szeptember 3-án offline Tantrix találkát tartottunk, melyen igazi díszvendéget láttunk vendégül, az éppen hazánkban tartózkodó Mike McManaway-t, a Tantrix játék kitalálóját Új-Zélandról.
A jó hangulatú összejövetelen Mike-ot faggathattuk a játékról, annak elméletérõl, történetérõl, saját magáról, illetve néhány partit is lejátszott (s nyert meg).

Tantrix találka 2002. június 7.

Remek hangulatban telt el az elsõ Tantrix találkozó a Mófarguru étteremben. Végre "offline" is megismerkedhettünk egymással, csak az 1. Magyar Bajnokság ünnepélyes eredményhirdetése (díj, oklevelek és emléklapok átadása) és a kaja szakította félbe az egymás elleni egyéni és páros Tantrix mérkõzéseket és beszélgetéseket.
Képek Leslie és Barby jóvoltából »

Budavári mosolynapok 2002. május 25. Szombaton a Magyar Kultúra Alapítvány által megrendezésre került a Budavári mosolynapok rendezvénysorozat, melynek része volt egy Tantrix élõjáték-bemutató-vásár is. Játszhattatok élõben a magyar bajnokság néhány játékosával, Stefánnal, Leslievel és Zolattyal, vagy akár egymás ellen is.
Egmaria jóvoltából néhány kép a rendezvényrõl »
V. Budavári mézesnapok 2001. december 8-9. A Magyar Kultúra Alapítvány által megrendezésre kerül az V. Budavári mézesnapok és a VIII. Budavári mosolynapok 3 napos rendezvénysorozat, melynek része egy Tantrix élõjáték-bemutató-vásár is.
Játszóház 2001. október 6. Egész napos program a Várban a Mensa HungarIQa szervezésében, a Tantrixen kívül sok egyéb érdekes játékkal.