Ha elõszõr vagy itt javasoljuk, hogy olvasd el elõbb a Hogyan játsszunk online Tantrix-et ? és a Néhány hasznos tudnivalók oldalakat. Szükséged lesz egy Java futtatásra alkalmas web böngészõre, mivel a Tantrix-hallba (játéktérre/játékterembe) csak így tudsz belépni.. Új játékosként 500 pontról indulva hódíthatod meg a Tantrix-világot. Mivel a játék egy külföldi számítógépen fut, ha belépéskor vagy a regisztrációkor hiba keletkezik (pl. már van ilyen nevû játékos), akkor a hiba oka és a további oldalak angol nyelven jelennek meg.

Ha még nem regisztráltad magad, itt megteheted.


Regisztrált játékos

Azoknak a játékosoknak, akik már regisztrálták magukat.
Írd be a neved és jelszavad, majd nyomd meg a "Belépés" gombot. Miután beléptél, célszerû a linket elmentened a kedvenceid közé - ezzel a jövõben meggyorsíthatod a belépésedet a Tantrix hallba.
Név:  Jelszó:  Nyelv:
Automatikus bejelentkezés (Miután sikeresen bejelentkeztél, rakd a kedvencek közé az oldalt, hogy könnyen visszatérj - cookie engedélyezése szükséges a böngészõben)


Belépés vendégként

Vendégként akkor célszerû belépni, ha csak egy gyors pillantást szerenél vetni a hallra, esetleg megnéznéd más játékát. Ha Te is szeretnél játszani, a ranglistára felkerülni, akkor ajánlatos saját névvel játszani.
Nyelv:


Játékos adatai